VPN:n määrittäminen verkkosivujen luokille

Ei saatavilla joillakin alueilla.

Oletuksena Kaspersky VPN ei luo suojattua yhteyttä, kun avaat verkkosivustoja selaimessa. Voit määrittää VPN:n aktivoinnin eri verkkosivujen luokille, jos Kaspersky Plus tai Kaspersky Premium on asennettu ja aktivoitu tietokoneellasi. Voit esimerkiksi määrittää, että VPN:n on oltava käytössä, kun vierailet maksujärjestelmien verkkosivustoilla tai sosiaalisissa verkostoissa.

Voit määrittää VPN:n verkkosivujen luokille seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta sovelluksen pääikkunassa Valikko-painiketta.
  3. Valitse AsetuksetVerkkosivustot.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta.

Tämä avaa Verkkosivustoille yhdistämisen säännöt -ikkunan.

5. Valitse verkkosivujen luokka:
    • Pankkisivustot. Tämä luokka sisältää pankkien verkkosivustot.
    • Maksujärjestelmät. Tämä luokka sisältää maksujärjestelmien verkkosivustot.
    • Internet-myymälät, joissa on verkkomaksu. Tämä luokka sisältää sisäänrakennettuja maksujärjestelmiä käyttävien verkkokauppojen verkkosivustot.
    • Sosiaaliset verkot. Tämä luokka sisältää verkkoyhteisöjen verkkosivustot.
  6. Valitse toiminto, joka laukaistaan kun vieraillaan tässä verkkosivustoluokassa:
    • Ota VPN käyttöön. Sovellus aktivoi VPN:n, kun vierailet tämän luokan verkkosivustoilla.
    • Kysy. Kun vierailet tämän luokan verkkosivustolla, sovellus kysyy, otetaanko VPN käyttöön tätä verkkosivustoa käytettäessä. Valitse sopiva toiminto selainikkunassa ja valitse Muista valintani tälle verkkosivustolle -valintaruutu. Sovellus suorittaa valitun toiminnon aina vieraillessasi tällä verkkosivustolla. Jos valintaruutua ei ole valittu, sovellus muistaa valintasi yhden tunnin ajan.
    • Ohita. Sovellus ei aktivoi VPN:ää, kun vierailet tämän luokan verkkosivustoissa.
  7. Jos Ota VPN käyttöön -valinta on valittu, määritä Valitse -luettelossa alue ja kaupunki, jonka kautta haluat muodostaa VPN -yhteyden tälle verkkosivustoluokalle.
  8. Valitse Ilmoita, kun toiminto otetaan käyttöön, kun valintaruutu on valittu, jos haluat vastaanottaa ilmoituksia suojatun yhteyden ollessa päällä, kun vierailet tämän verkkosivustoluokan sivustoilla.

Oletusarvoisesti Kaspersky VPN Secure Connection ei ehdota ottamaan VPN:ää käyttöön, jos HTTPS-protokollaa käytetään yhteyden muodostamiseen verkkosivustolle.